КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Печінкові завиванці

 Телячу печінку зачистити, промити, порізати на невеликі шматочки,  легенько відбити лезом сікача.


Свинний здір (чепець) попередньо вимочити в теплій воді та промити в холодній протічній воді.

На підготовлену сітку виложити шматочок печінки, положити кусочок лаврового листочка,  дрібку зерен фенхелю, поперчити та посолити.

Загорнути як голубець.



В пательні розігріти смалець, виложити завиванці складками донизу та поступово обсмажити їх з обох сторін.

До обсмажених завиванців влити декілька ложок червоного столового вина, коли воно википить - страва готова.

Це варто попробувати.



 
Tags: Другі страви, Закуска, М'ясо та лівер
Subscribe

Recent Posts from This Community

  • Артишоки начинені | Carciofi ripieni

    В їжу використовують недостиглі м'ясисті суцвіття. В підготовлених "шишках" відрізають хвостики. Взявши її в руку хвостиком догори,…

  • Збірна солянка

    Для приготуванння м'ясної солянки потрібно відварити шматок телятини. Для цього в каструлю положити шматок м'яса, цілу цибулину, декілька…

  • Галицькі сардинки

    Перша весняна риба, яка масово починає ловитися - це верховодка. Дуже смачна в кулінарному плані. Свіжовиловлену рибу треба почистити. Відрізати…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 1 comment