?

Log in

No account? Create an account
22 липень 2008 @ 11:38 Печінкові завиванці
 Телячу печінку зачистити, промити, порізати на невеликі шматочки,  легенько відбити лезом сікача.


Свинний здір (чепець) попередньо вимочити в теплій воді та промити в холодній протічній воді.

На підготовлену сітку виложити шматочок печінки, положити кусочок лаврового листочка,  дрібку зерен фенхелю, поперчити та посолити.

Загорнути як голубець.



В пательні розігріти смалець, виложити завиванці складками донизу та поступово обсмажити їх з обох сторін.

До обсмажених завиванців влити декілька ложок червоного столового вина, коли воно википить - страва готова.

Це варто попробувати.



 
Дослід
k
kag0r:
[User Picture Icon]
From:moyugolok
Date:25 травня 2012 06:03 (UTC)
(Понюхати)
Здорово как! Спасибо:))