?

Log in

No account? Create an account
30 липень 2008 @ 15:49 Грибний суп із перлових круп
 Шматок свинної поребрини порубати, промити, залити свіжою водою, вкинути одну цілу цибулину, порізаний черешок салери та поставити на вогонь варитися.



Коли закипить, зняти піну та всипати 50 г промитої перловки.
Лісові гриби почистити, промити, дрібно покраяти та відварити окремо в підсоленій воді.
Через 40 хвилин від початку кипіння всипати порізану картоплю, моркву та лавровий листок.

Через 5 хвилин всипати відварені гриби.

Декілька ложок просіяного борошна спражити на сухій пательні до кремового кольору.
Розтовкти в ступці 6-8 горошин чорного перцю та два зубчики часнику.
Висапати до баняка.

Обсмажити невелику покраяну цибулину в нерафінованій олії, всипати ложку праженого борошна та розмішати.
Висипати засмажку до баняка.

Всипати кришеної  зелені кропу та петрушки.

Посолити до смаку та зняти з вогню.


Дослід
g
kag0r:
[User Picture Icon]
From:marusyna
Date:01 серпня 2008 22:02 (UTC)
(Понюхати)
Пакую валізи... але хочу грибів свіжих а не лишень сушених.