?

Log in

No account? Create an account
11 січень 2006 @ 17:24 Сирники
Сирники
*Необхідно
-500гр домашнього сиру
-2 яйця
-150гр борошна
-3 ложки цукру
-2 ложки родзинок
- шкірка з помаранчі
-цукор вінільний
-сметана
-олія для смаження
 
*Приготування
Спочатку сир необхідно змолоти м"ясорубкою або це зробити за допомогою міксера.
Потім до сиру збити яйця, всипати цукор, ваніль, терту шкірку помаранчі, попередньо замочені та подрібнені родзинки.
Масу добре вимішати, досипаючи борошна, щоб не була "рідкою" чи "сухою".
Сформувати млинці на дошці, посипаній борошном.
Смажити в олії (можна на вершковому маслі - буде смачніше) на середньму вогні 1-2 хвилини з кожної сторони.
Подавати гарячими з цукром та сметаною.
Дослід
кіт
kag0r: