КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Рибка в томаті

Невелику річкову рибку почистити; видалити нутрощі, відрізати голови, почистити луску, промити.


В підготовлений керамічний посуд положити один лавровий листок, 8-10 горошин чорного перцю, виложити щільно одна до другої рибку, посолити.

Залити томатним соком, влити трішки олії.

посуд накрити фольгою та помістити в розігріту до 200*С духовку, через 10 хвилин температуру збавити до 160*С.

готувати не менш як 2 години, за цей час кісточки "упріють" - одна смакота з пивом.
Tags: Закуска, Риба та морепродукти
Subscribe

  • Ошийок сиров'ялений | Capocollo

    Для приготування необхідно вибрати свинний ошийок. Його необхідно засолити. Для цього треба підібрати необхідний посуд. Для соління необхідна…

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 6 comments