КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Рибка в томаті

Невелику річкову рибку почистити; видалити нутрощі, відрізати голови, почистити луску, промити.


В підготовлений керамічний посуд положити один лавровий листок, 8-10 горошин чорного перцю, виложити щільно одна до другої рибку, посолити.

Залити томатним соком, влити трішки олії.

посуд накрити фольгою та помістити в розігріту до 200*С духовку, через 10 хвилин температуру збавити до 160*С.

готувати не менш як 2 години, за цей час кісточки "упріють" - одна смакота з пивом.
Tags: Закуска, Риба та морепродукти
Subscribe

  • Артишоки начинені | Carciofi ripieni

    В їжу використовують недостиглі м'ясисті суцвіття. В підготовлених "шишках" відрізають хвостики. Взявши її в руку хвостиком догори,…

  • Галицькі сардинки

    Перша весняна риба, яка масово починає ловитися - це верховодка. Дуже смачна в кулінарному плані. Свіжовиловлену рибу треба почистити. Відрізати…

  • Оселедець малосольний

    Рибу розморозити. Оселедець почистити; відрізати голову, плавники та видалити нутрощі. Промити в холодній воді та порізати на порційні шматки.…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 6 comments