КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Росіл з домашнім тістом

В миску вибити одне яйце, влити ложку води, столову ложку олії, всипати дрібку солі та досипаючи просіяного борошна замісити тісто.

Його треба добре вимісити, має бути тугим.

Розтачати в тонкий лист.

Тісто переложити на ряднину та дати йому підсохнути з пів-години.

Притрусити тісто борошном та скрутити обережно в трубочку.

Порізати поперек.

Розкрутити смужки.
Тісто має ще постояти 10-15 хвилин, потім його відварити в підсоленому окропі.

Курку порубати на шматки, промити в гарячій воді, положити в баняк, вкинути одну цілу цибулину, черешок салери, лавровий листок, 6-8 зерен чорного перцю, залити водою та поставити на малий вогонь, зняти піну.
Під кінець варіння цибулину видалити та вкинути порізану морквину.
Перед тим як зняти з вогню посолити до смаку.

Зварити попередньо замочені квасолі.
Окремо відварити декілька покраяних білих грибочків.

В тарілку положити ложку відвареної квасолі, гриби, тісто, шматочок м'яса, влити росолу.
Всипати кришеної зеленини, кропу та петрушки.
Tags: Борошно, М'ясо та лівер, Перші страви, Тісто
Subscribe

  • Збірна солянка

    Для приготуванння м'ясної солянки потрібно відварити шматок телятини. Для цього в каструлю положити шматок м'яса, цілу цибулину, декілька…

  • Лежні по-лемківськи

    200 г дрібної кукурудзяної крупи залити окропом та зварити. До вистиглої каші всипати ложку борошна, вкинути грудку вершкового масла, вибити яйце,…

  • Ошийок сиров'ялений | Capocollo

    Для приготування необхідно вибрати свинний ошийок. Його необхідно засолити. Для цього треба підібрати необхідний посуд. Для соління необхідна…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments