?

Log in

No account? Create an account
06 серпень 2008 @ 15:03 Росіл з домашнім тістом
В миску вибити одне яйце, влити ложку води, столову ложку олії, всипати дрібку солі та досипаючи просіяного борошна замісити тісто.

Його треба добре вимісити, має бути тугим.

Розтачати в тонкий лист.

Тісто переложити на ряднину та дати йому підсохнути з пів-години.

Притрусити тісто борошном та скрутити обережно в трубочку.

Порізати поперек.

Розкрутити смужки.
Тісто має ще постояти 10-15 хвилин, потім його відварити в підсоленому окропі.

Курку порубати на шматки, промити в гарячій воді, положити в баняк, вкинути одну цілу цибулину, черешок салери, лавровий листок, 6-8 зерен чорного перцю, залити водою та поставити на малий вогонь, зняти піну.
Під кінець варіння цибулину видалити та вкинути порізану морквину.
Перед тим як зняти з вогню посолити до смаку.

Зварити попередньо замочені квасолі.
Окремо відварити декілька покраяних білих грибочків.

В тарілку положити ложку відвареної квасолі, гриби, тісто, шматочок м'яса, влити росолу.
Всипати кришеної зеленини, кропу та петрушки.
Дослід
g
kag0r:
[User Picture Icon]
From:vika_klubnika
Date:06 серпня 2008 13:10 (UTC)
(Понюхати)
под кат, пожалуйста.
[User Picture Icon]
From:promonaut
Date:06 серпня 2008 17:59 (UTC)
(Понюхати)
Pani jest taka niecierpliwa!

[User Picture Icon]
From:vika_klubnika
Date:06 серпня 2008 20:15 (UTC)
(Понюхати)
:)))