?

Log in

No account? Create an account
12 січень 2006 @ 13:55 "Помарачевий" суп:)
Потрібно:

2,5 л бульйону з чвертки курки
3-4 картоплини
цибулинка
чвертка кореню селери
по чвертці червоного та жовтогарячого солодкого перцю (можна й більше)
2 ложки гострої корейської моркви
2 ложки рису
рослинна олія за вподобанням
зеленина
спеції за смаком
сіль
соєвий соус за бажанням

Приготування:

Взимку ніколи не зайві гарячі перші страви, а варіантів може бути безліч. У мене зварився суп, що порадував не тільки смаковими якостями, а й дещо вирішив питання зимового кольорового голоду:)
Отже, спочатку варимо бульйон із чвертки курки з половиною цибулинки і лавровим листом. Нехай собі тихенько булькає. Хвилин за десять до готовності чистимо і нарізаємо овочі (кому як подобається - кубиками або соломкою). Розігріваємо сковорідку і пасеруємо на олії селеру, цибулю і перець. Тим часом виймаємо м’ясо і розварену цибулинку із бульйону і закладаємо картоплю і промитий рис. Хвилин через десять додаємо злегка спасеровані овочі і корейську моркву. Починаємо радіти з шикарного помаранчевого кольору:) Ще хвилини через чотири додаємо обідране з кісток і нарізане м’ясо, розім’яту в пюре зварену цибулинку і дрібнопосічену зеленину. За бажанням можна капнути соєвого соусу. Перевірити на сіль, додати спецій, прогріти до кипіння і відставити під кришкою на 10 хвилин. Все, можна їсти.

ПС: на десерт візьміть пару помаранчів, щоб витримати кольорову лінію%)
Дослід
фенікс
markitka:
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:13 січня 2006 19:13 (UTC)
(Понюхати)
слиною зійшов
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:13 січня 2006 20:01 (UTC)
(Понюхати)
шо, правда?:) а супчик смачненький вийшов таки:)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:13 січня 2006 20:54 (UTC)
(Понюхати)
деколи також находить... пофантазувати щось смачненьке.
туди ще борошна пасерованого - і вже маєш чорбу на балканський манір.
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:13 січня 2006 21:38 (UTC)
(Понюхати)
взагалі я рідко додаю борошо в суп, не привчена