КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Сушені овочі

Для сушіння я використовую моркву, петрушку, салеру, червону та звичайну цибулю, часник, солодкий перець та ротунду.
Овочі треба ретельно промити, витерти на-сухо, почистити та порізати на маленькі кубики.
Сушу кожен вид овочів окремо в духовці з вентилятором при температурі 80*С протягом двох сеансів по 20 хвилин.

Висушені овочі змішую в довільній пропорції та поміщаю в підготовлені банки з кришками "твіст".

Суміш сушених овочів використовую для приготування перших та других страв, соусів і підлив.
Tags: Запаси, Овочі, Приправи та спеції
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments