КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Рибний рулет

Рибний рулет 
 
*Необхідно
-лосось
-пакетик розпушувача тіста
-сіль, перець, розмарин
-100гр бринзи
-борошно
-6 яєць
-зелень петрушки
-2 ложки вершків
 
*Приготування
Рибину очистити, розділити на  філе,які посолити, поперчити, посипати розмарином та залишити в холодному місці на декілька годин для маринування.
Тим часом відділити жовтки від білків та взбити до піни з дрібкою солі.
В піну всипати пів-стакана тертої бринзи, пів-пакетика розпушувача, 4 ложки борошна,розмішати та влити білки.
Вилити масу у бляшку, застеленою притрушенним борошном папером для випічки та випікати в попередньо розігрітій духовці до 180*С.
Філе обтрусити від рештків приправ та подрібнити в блендері, додавши вершки і зелень петрушки.
Коли зверху корж злегка підрум"яниться,його вийняти з духовки та перевернути на застлане полотенце.
Змастити корж масою та акуратно звернути в рулет, помістити на 20 хвилин в холодильник.
 
 
 
 
 
Tags: Закуска
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments