?

Log in

No account? Create an account
13 січень 2006 @ 20:38 Рибний рулет
Рибний рулет 
 
*Необхідно
-лосось
-пакетик розпушувача тіста
-сіль, перець, розмарин
-100гр бринзи
-борошно
-6 яєць
-зелень петрушки
-2 ложки вершків
 
*Приготування
Рибину очистити, розділити на  філе,які посолити, поперчити, посипати розмарином та залишити в холодному місці на декілька годин для маринування.
Тим часом відділити жовтки від білків та взбити до піни з дрібкою солі.
В піну всипати пів-стакана тертої бринзи, пів-пакетика розпушувача, 4 ложки борошна,розмішати та влити білки.
Вилити масу у бляшку, застеленою притрушенним борошном папером для випічки та випікати в попередньо розігрітій духовці до 180*С.
Філе обтрусити від рештків приправ та подрібнити в блендері, додавши вершки і зелень петрушки.
Коли зверху корж злегка підрум"яниться,його вийняти з духовки та перевернути на застлане полотенце.
Змастити корж масою та акуратно звернути в рулет, помістити на 20 хвилин в холодильник.
 
 
 
 
 
Дослід
кіт
kag0r: