КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Оселедець маринований

Солений оселедець почистити, вийняти ікру, видалити плівки та порізати поперек на шматочки.Цибулину почистити, порізати та ошпарити в окропі.



В підготовлений слоїк положити лавровий листок, декілька горошин англійського перцю, чайну ложечку коляндри (коріандру), всипати ложку сметани, чайну ложку гірчиці, влити ложку оцту 9%, декілька ложок олії та пів-склянки перевареної води, все ретельно перемішати, положити декілька скибок цитрини, половину ікри, порізану рибу та підготовлену цибулю, закрити кришкою і поставити до холодильника на декілька годин маринуватися.

Добра закуска до горілки.

Решту ікри піде на приготування ботарги, для цього її треба положити в окрему банку,  посолити, закрити кришкою та поставити до холодильника.

 
Tags: Закуска, Продукти, Риба та морепродукти
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 7 comments