КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Капусняк галицький

Копчені свинні реберця порізати, промити, вкинути до баняка, положити цілу цибулину, декілька лаврових листочків, по корінцю петрушки та салери, залити водою та поставити на вогонь варитися.

Коли м'ясо почне відставати від кісток, всипати порізану картоплю.

Коли картопля стане мякою, видалити з баняка корінці та цибулину, м'ясо відділити від костей, всипати промиту квашену капусту.

Влити в миску пів-склянки сметани, всипати ложку праженого борошна,
доливаючи рідини з баняка ретельно розколотити.

Коли капуста звариться, влити колочену сметану, має закипіти.
На копченій грудинці обсмажити цибулю.

.

Заправити капусняк смаженою цибулею зі шкварками.

Всипати кришеної зелені кропу та петрушки.

Я кщо треба то досолити до смаку.

Через хвильку зняти з вогню.
Можна подавати до столу.

 
Tags: М'ясо та лівер, Овочі, Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 12 comments