КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Риба з імбирем

Річкову рибу (щука, плотва, голавль та ін.) почистити, відрізати голови та плавці, тушки промити.

Підготовлену рибу виложити в пательню, положити лавровий листочок, 6-8 горошин чорного перцю, декілька зубчиків часнику, порізаний корінчик імбиру, покраяну цибулину, декілька шматочків гострого червоного перцю, декілька плястерок цитрини, пучок кришеної зелені петрушки, посолити до смаку, влити декілька ложок ол. олії та 100 мл перевареної води.

Накрити кришкою та поставити на малий вогонь. має готуватися біля 40 хвилин.

До риби смакує холодненьку столове вино чи пиво.

 
Tags: Риба та морепродукти
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 1 comment