КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Запіканка з вермішелі

Вермішель відварити в підсоленій воді та відкинути на друшляк, всипати до неї зеленого горошку, порізаної маленькими шматочками салямі, вибити яйце, влити декілька ложок томатного концентрату, всипати по дрібці меленого мускату та орігано, посолити до смаку і перемішати.

Керамічну форму змастити вершковим маслом, всипати до неї вермішелеву суміш, рівномірно розподіливши.
Зверху притрусити тертим сиром (Парміджано чи другим).

Форму помістити в розігріту до 210*С духовку, випікати 20-30 хв., до утворення золотистої шкоринки.

Tags: Закуска, Ковбаса та копченості, Макарони, Сир
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments