КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Сині під сиром

Баклажани промити, порізати на подовгасті плястерки товщиною 5 мм, посолити та залишити на пів-години, потім їх промити та витерти серветкою і обсмажити з обох сторін в олії.
До меленого м'яса (свинина + телятина) накришити цибулі, всипати дрібку перцю та солі, влити ложку води та  протушкувати в пательні під кришкою на малому вогні.

В підготовлену керамічну форму виложити шар обсмажених баклажанів, поверх них виложити шар м'яса, потім змастити томатним концентратом, знову виложити шар баклажанів, м'яса, томату і так ще декілька шарів.
Поверх посипати меленим орігано, притрусити тертим твердим сиром.
Форму помістити в розігріту до 190*С духовку та запікати біля 40 хвилин.

Tags: Закуска, Овочі, Сир
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 5 comments