Кухонний комбайнер (jarkokozak) wrote in ua_kyxap,
Кухонний комбайнер
jarkokozak
ua_kyxap

Španělské ptáčky (іспанські пташки - чеська кухня)






М'ясо (в класичному варіанті - говяже, у мене - свинина) відбити.


Посипати сіллю, перцем, приправами. Змазати гірчицею, покласти зверху шматки копченого сала або шпондеру.


А головне - чверть соленого огірочка і тоненьку сосиску. Сосиска повинна бути з м'яса, а не з сої.


Скрутити пташки, скріпити зубочистками.




Обсмажити на сильному вогні по 4-5 хв з кожної сторони.


І потушити в соусі (в мене - грибний) 10 хв.


Гарнір - рис і овочі.


Смачно?
Tags: Другі страви, Ковбаса та копченості, М'ясо та лівер
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 14 comments