КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Кашка кукурудзяна

В каструлю влити води, всипати дрібку солі та поставити на вогонь.
Коли почне кипіти, всипати тоненькою цівкою кукурудзяне борошно, одночасно помішуючи кописткою.
Вогонь збавити до мінімуму, варити ще 5-7 хв.
На одну порцію потрібно 300 мл води та три ложки кукурудзяного борошна.
Тим часом зварити яйце на "круто" та підсмажити на олії невелику цибулину.
В тарілку всипати кашу, зверху полити сметаною,
накриши варене яйце та заправити олією зі смаженою цибулею. 


Tags: Другі страви, Крупи
Subscribe

  • PORCHETTA | ПОРКЕТТА

    Для приготування цієї смачної страви необхідно підготувати шматок свинної грудинки вагою біля 2 кг. Треба вибирати з м'ясних порід, які мають…

  • Сальсіче та овочі

    Підготувати сальсіч. Покраяти на невеликі шматки та вкинути до чавунця. Влити олії та обсмажити до шкоринки. Далі всипати кришеної цибулі та…

  • Тріска та шпарагівка

    Підготувати тушку тріски, обрізати плавці та видалити нутрощі. Почистити декілька морквин та цибулин. Моркву натерти на терці, цибулю дрібно…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 10 comments

  • PORCHETTA | ПОРКЕТТА

    Для приготування цієї смачної страви необхідно підготувати шматок свинної грудинки вагою біля 2 кг. Треба вибирати з м'ясних порід, які мають…

  • Сальсіче та овочі

    Підготувати сальсіч. Покраяти на невеликі шматки та вкинути до чавунця. Влити олії та обсмажити до шкоринки. Далі всипати кришеної цибулі та…

  • Тріска та шпарагівка

    Підготувати тушку тріски, обрізати плавці та видалити нутрощі. Почистити декілька морквин та цибулин. Моркву натерти на терці, цибулю дрібно…