КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Гарбуз та рис

Шматок гарбуза почистити від шкірки, порізати кубиками.

В пательню влити 3 ложки олії, положити грудку вершкового масла, два зубки часнику, лавровий листок, 6-8 горошин чорного перцю, порізаний гарбуз та поставити на вогонь.

Готувати на малому вогні під кришкою, час від часу помішуючи дерев'яною лопаткою.
Потім всипати рис, ложку сушених овочів, ложку порізаної зелені петрушки, посолити, влити гарячого курячого росолу щоби покрило.  Готувати далі на малому вогні під кришкою, доливаючи по мірі википання гарячого росолу.

Готову страву подають з натертим сиром та маринованими чи соленими овочами.

Tags: Другі страви, Крупи, Овочі
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments