?

Log in

No account? Create an account
22 грудень 2008 @ 13:06 Гарбуз та рис
Шматок гарбуза почистити від шкірки, порізати кубиками.

В пательню влити 3 ложки олії, положити грудку вершкового масла, два зубки часнику, лавровий листок, 6-8 горошин чорного перцю, порізаний гарбуз та поставити на вогонь.

Готувати на малому вогні під кришкою, час від часу помішуючи дерев'яною лопаткою.
Потім всипати рис, ложку сушених овочів, ложку порізаної зелені петрушки, посолити, влити гарячого курячого росолу щоби покрило.  Готувати далі на малому вогні під кришкою, доливаючи по мірі википання гарячого росолу.

Готову страву подають з натертим сиром та маринованими чи соленими овочами.

Дослід
g
kag0r: