?

Log in

No account? Create an account
03 січень 2009 @ 16:36 Тушкована квашена капуста
Квашену капусту добре промити (від цього буде залежати час її приготування), пересипати до чавунця чи гусятниці.

В окремий баняк  положити шматок промитої телятини, декілька зерен англійського та 6-8 чорного перцю, лавровий листок, одну цілу цибулину, залити водою та поставити на вогонь варитися.
Зібрати піну на початку кипіння та зменшити вогонь до мінімуму.

До капусти влити декілька ложок нерафінованої олії, положити ложку смальцю зі шкварками та поставити на малий вогонь.

Тушкувати під кришкою, час від часу помішуючи.

По мірі випаровування до капусти треба доливати потрохи юшки від варіння м'яса.
Зварене м'ясо вийняти з каструлі та порізати на шматки.
Коли капуста стане м'якою, м'ясо всипати до капусти, перемішати та через 5 -10 хвилин зняти з вогню. 

Тушкована капуста смакує як закуска чи додаток до інших страв.

Дослід
M
kag0r:
[User Picture Icon]
From:promonaut
Date:03 січня 2009 15:54 (UTC)
(Понюхати)
Хурра!!! От тепер - з Новим роком!

:))
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:03 січня 2009 17:11 (UTC)

З Новим Роком!

(Понюхати)
з наступаючим старим теж!?:)
[User Picture Icon]
From:promonaut
Date:03 січня 2009 19:18 (UTC)

Re: З Новим Роком!

(Понюхати)
ще ні!!!:))


хоча залежить від блюда..:))
[User Picture Icon]
From:sestra_yuliya
Date:05 січня 2009 12:51 (UTC)
(Понюхати)
цікаво, цікаво. і неодмінні шкварки присутні)))) вже починає вгадуватись стиль))
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:05 січня 2009 12:54 (UTC)
(Понюхати)
:)
ну були в холодильнику