?

Log in

No account? Create an account
17 січень 2006 @ 10:54 Цибульник
            Цибульник
 
*Необхідно
для тіста
-75мл води
-1 яйце
-250гр борошна
-125гр масла вершкового
-1 ч. ложка солі
для начинки
-300гр цибулі
-30гр масла вершкового
-50мл молока
-50мл вершків
-3 яйця
-30гр тертого сиру Ементаль
-30гр грудинки копченої
-40мл столового білого вина.
- мелений мускатний горіх, сіль, перець
 
*Приготування
Замісити тісто, розкатати в тонкий лист та помістити на дві години в холодильник.
Розігріти духовку до 180*С.
Для випікання потрібна форма з тефлоновим покриттям діаметром 28см.
Застелити дно та стінки форми тістом. Помістити форму в духовку, випікати 5 хвилин.
Тим часом подрібнити цибулю та грудинку на малі шматочки.
Змішати яйця з вершками, влити молоко, розтоплене масло, вино.
Розмішати до однорідної маси, всипати сир, цибулю, грудинку, поперчити, посолити, додати мускатного горіха.
Начинку перемішати та вилити у форму, масу розподілити рівномірно.
Температуру в духовці підняти до 220*С.
Цибульник випікати 20 хвилин.
 
Дослід
кіт
kag0r: