?

Log in

No account? Create an account
05 січень 2009 @ 15:27 Пісний борщ з опеньками
Звечора замочити квасолі та сушені опеньки.

Замочені та промиті гриби висипати до баняка, вкинути корінчик петрушки та пастернаку, залити водою та поставити на вогонь варитися.
Окремо поставити варитися замочені квасолі.

Почистити один бурячок та покраяти його на чвертки а частину нарізати соломкою.

Гриби мають відваритися до напівм'якості, тоді всипати буряк
.
А через 10-15 хвилин всипати порізану картоплю та моркву.
Потім шатковану капусту, лавровий листочок, до смаку чорний та англійський перець горошком, чайну ложку цукру.

Коли овочі зваряться, всипати відварену квасолю, кришеної зелені салери, кропу та петрушки.
Посолити до смаку, заправити смаженою на соняшниковії олії цибулею.

Через хвильку зняти з вогню - можна подавати до столу.

Дослід
кагор
kag0r:
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:05 січня 2009 16:31 (UTC)
(Понюхати)
а той буряк так і лишається крупними шматками?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:06 січня 2009 11:42 (UTC)
(Понюхати)
ні:)
його треба видалити