КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Пісний борщ з опеньками

Звечора замочити квасолі та сушені опеньки.

Замочені та промиті гриби висипати до баняка, вкинути корінчик петрушки та пастернаку, залити водою та поставити на вогонь варитися.
Окремо поставити варитися замочені квасолі.

Почистити один бурячок та покраяти його на чвертки а частину нарізати соломкою.

Гриби мають відваритися до напівм'якості, тоді всипати буряк
.
А через 10-15 хвилин всипати порізану картоплю та моркву.
Потім шатковану капусту, лавровий листочок, до смаку чорний та англійський перець горошком, чайну ложку цукру.

Коли овочі зваряться, всипати відварену квасолю, кришеної зелені салери, кропу та петрушки.
Посолити до смаку, заправити смаженою на соняшниковії олії цибулею.

Через хвильку зняти з вогню - можна подавати до столу.

Tags: Гриби, Овочі, Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments