?

Log in

No account? Create an account
10 січень 2009 @ 13:04 Трубочки з м'ясом
Цибулину почистити, дрібно покришити та спасерувати на пательні в суміші олії та вершкового масла.



Затім всипати меленого м'яса (телятина та свинина) і тушкувати під кришкою на малому вогні.

Під кінець влити пів-склянки томатного соку та тушкувати ще біля 5 -10 хвилин.
Фарш поперчити та посолити до смаку.

Каннеллоні (№84) підварити в підсоленій воді протягом 3-4 хвилин.

Потім їх начинити фаршем та виложити в підготовлену керамічну посуду, змащену вершковим маслом.



 В невеликій розігрітій пательні розтопити грудку вершкового масла.

Всипати борошно, добре його розтерти з маслом.

Постутово вливаючи теплого молока, розколотити соус до консистенції густини сметани.

Всипати дрібку мускату та молотого білого перцю, посолити до смаку.

Залити бешамеллю начинені макарони.

Каннеллоні мають запікатися в розігрітій до 180*С духовці протягом 45 хвилин - до утворення золотистої шкоринки.

До столу подають посипаними твердим тертим сиром (Грана Падано) та зеленню.

Дослід
k
kag0r:
[User Picture Icon]
From:pirs_olga
Date:10 січня 2009 12:23 (UTC)
(Понюхати)
о, дякую. я таке люблю.
треба буде зробити на вихідні.
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:10 січня 2009 12:49 (UTC)

:)

(Понюхати)
у нас однакові смаки?
[User Picture Icon]
From:pirs_olga
Date:10 січня 2009 16:13 (UTC)

Re: :)

(Понюхати)
макарони та мясо-хто ж таке не любить:)
[User Picture Icon]
From:promonaut
Date:10 січня 2009 16:08 (UTC)
(Понюхати)
так-так, таке запікають!
[User Picture Icon]
From:oksanakg
Date:10 січня 2009 18:33 (UTC)
(Понюхати)
офф: не "трубочки з м'ясом", а "каннеллоні"!!!
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:12 січня 2009 13:41 (UTC)

chiaro?

(Понюхати)
каннеллоні, це тип пасти
а страва може називатися до прикладу "каннеллоні з м'ясом" чи то трубочки...більш зрозуміліше для нашого вуха
canna (it.)- тростина
I TIPI DI PASTA
[User Picture Icon]
From:yusmal
Date:25 березня 2012 10:20 (UTC)
(Понюхати)
а посудина може бути скляна? В мене є скляна термостійка каструля з кришкою-тарілкою?
а перець до башамелі може бути чорний?