КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Трубочки з м'ясом

Цибулину почистити, дрібно покришити та спасерувати на пательні в суміші олії та вершкового масла.



Затім всипати меленого м'яса (телятина та свинина) і тушкувати під кришкою на малому вогні.

Під кінець влити пів-склянки томатного соку та тушкувати ще біля 5 -10 хвилин.
Фарш поперчити та посолити до смаку.

Каннеллоні (№84) підварити в підсоленій воді протягом 3-4 хвилин.

Потім їх начинити фаршем та виложити в підготовлену керамічну посуду, змащену вершковим маслом.



 В невеликій розігрітій пательні розтопити грудку вершкового масла.

Всипати борошно, добре його розтерти з маслом.

Постутово вливаючи теплого молока, розколотити соус до консистенції густини сметани.

Всипати дрібку мускату та молотого білого перцю, посолити до смаку.

Залити бешамеллю начинені макарони.

Каннеллоні мають запікатися в розігрітій до 180*С духовці протягом 45 хвилин - до утворення золотистої шкоринки.

До столу подають посипаними твердим тертим сиром (Грана Падано) та зеленню.

Tags: Другі страви, М'ясо та лівер, Макарони, Молоко, Овочі, Сир
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 7 comments