?

Log in

No account? Create an account
12 січень 2009 @ 16:23 Солянка м'ясна
Шматок телятини промити, положити в баняк з лавровим листком, корінцем петрушки, залити водою та відварити.

Відварене м'ясо вийняти а росіл процідити.

Порізати декілька боровичків, ложку солених оливок та каперсів вкинути  до росолу та поставити варитися.

Телячі нирки почистити від протоків та жировиків, промити, поставити в каструльку з холодною водою, поставити на вогонь і дати закипіти.

Потім воду злити, нирки промити теплою водою, залити знову холодної, поставити на вогонь, довести до кипіння, воду злити та промити і  так повторити зо 2 -3 рази.
Варити нирки до готовності.

Зварені нирки та м'ясо вистудити та порізати на маленькі кубики.



Почистити цибулину та морквину, покраяти їх кубиками, висипати  до розігрітої пательні з олією та грудкою вершкового масла.
Спасерувати на малому вогні, потім влити пів-склянки томатного соку та ще потушкувати зо 10 хвилин.
Замість соку можна порізати декілька помідор.

Декілька солених огірків порізати кубиками та протушкувати на розігрітій пательні в олії до м'якості.

В киплячий росіл всипати порізане м'ясо, нирки та тушковані овочі.

Влити огіркового росолу до смаку (на сіль).
Має покипіти декілька хвилин, затім зняти з вогню.

При подачі в тарілку положити плястерку цитрини та ложку сметани, всипати зелені петрушки.

Дослід
m
kag0r:
[User Picture Icon]
From:smakuje
Date:05 лютого 2010 23:20 (UTC)
(Понюхати)
Дякую за детальний опис приготування. смачно!!!