КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Gnocchi alla romano

1л молока влити в каструльку, поставити на вогонь.


Як молоко закипить, всипати 250г дрібномолотої манки (семоліно) та помішуючи дерев'яною лопаткою заварити.

Зняти з вогню, вкинути грудку вершкового масла, влити три жовтки, всипати дрібку мускату, посолити.
Масу ретельно вимісити.



Стіл змастити олією, виложити на нього масу та за допомогою леза великого ножа змащеного олією розплескати в лист товщиною біля 5мм.
За допомогою стопочки змащеної олією витиснути кружальця.



Кружальця виложити в керамічний посуд змащений вершковим маслом.
Розтопити вершкове масло, всипати до нього дрібку сушеної шавлії та полити ним гньокі.



Поверх натерти твердого сиру.

Помістити в розігріту до 180*С духовку на 45 хв.


Готові можна подавати до столу.

.
..зі  сметаною
Tags: Вершкове масло, Другі страви, Крупи, Молоко, Олія, Приправи, Сир, Яйця
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments