?

Log in

No account? Create an account
19 січень 2009 @ 16:00 Gnocchi alla romano
1л молока влити в каструльку, поставити на вогонь.


Як молоко закипить, всипати 250г дрібномолотої манки (семоліно) та помішуючи дерев'яною лопаткою заварити.

Зняти з вогню, вкинути грудку вершкового масла, влити три жовтки, всипати дрібку мускату, посолити.
Масу ретельно вимісити.



Стіл змастити олією, виложити на нього масу та за допомогою леза великого ножа змащеного олією розплескати в лист товщиною біля 5мм.
За допомогою стопочки змащеної олією витиснути кружальця.



Кружальця виложити в керамічний посуд змащений вершковим маслом.
Розтопити вершкове масло, всипати до нього дрібку сушеної шавлії та полити ним гньокі.



Поверх натерти твердого сиру.

Помістити в розігріту до 180*С духовку на 45 хв.


Готові можна подавати до столу.

.
..зі  сметаною
Дослід
k
kag0r:
[User Picture Icon]
From:marusyna
Date:20 січня 2009 05:09 (UTC)
(Понюхати)
О... яке файне чудо. Тіко мені си видає же нйокі то з бараболів ся робе?
Шкода що мої вередливі домашні не люблять манки. А я так люблю ріжні кльоцки, манники і саму манну кашну на сніданє з вишневим варенням. Он бим зробила лишень для себе, а воно неіснуючій фігурі пошкодить.
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:20 січня 2009 10:06 (UTC)
(Понюхати)
ні, не тільки з бараболі
[User Picture Icon]
From:nataliya
Date:18 червня 2010 12:51 (UTC)
(Понюхати)
дуже цікаво!