nav_ka (nav_ka) wrote in ua_kyxap,
nav_ka
nav_ka
ua_kyxap

М'ясо по-французськи

Щоб приготувати таку страву ви маєте взяти
- 600г свиної вирізки;
- 2 моркви;
- 2 цибулини;
- 200г твердого сиру;
- базилік, кропу;
- сіль, чорний молотий перець;
- соняшникова олія.

Вам треба промити м'ясо, просушити та нарізати на шматки товщиною 1 см. Трошки відбити його з обох боків, посолити, поперчити та залишити на 30 хвилин. моркву та цибулю нарізати кільцями. Викласти спочатку на бляшку моркву, потім м'ясо. НА м'ясо зверху порізати листя базиліку та укропу, сверху викласти цибулю і поставити у духовку на 40 хвилин при температурі -180. За 5 хвилин до кінця покласти на кожен шматочок м'яса шматочок сиру. І все - М'ясо по-французськи готово! Смачного!

Взяла рецепт туточки
Tags: М'ясо та лівер, Сир
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments