?

Log in

No account? Create an account
21 січень 2009 @ 13:12 М'ясо по-французськи
Щоб приготувати таку страву ви маєте взяти
- 600г свиної вирізки;
- 2 моркви;
- 2 цибулини;
- 200г твердого сиру;
- базилік, кропу;
- сіль, чорний молотий перець;
- соняшникова олія.

Вам треба промити м'ясо, просушити та нарізати на шматки товщиною 1 см. Трошки відбити його з обох боків, посолити, поперчити та залишити на 30 хвилин. моркву та цибулю нарізати кільцями. Викласти спочатку на бляшку моркву, потім м'ясо. НА м'ясо зверху порізати листя базиліку та укропу, сверху викласти цибулю і поставити у духовку на 40 хвилин при температурі -180. За 5 хвилин до кінця покласти на кожен шматочок м'яса шматочок сиру. І все - М'ясо по-французськи готово! Смачного!

Взяла рецепт туточки
Дослід
nav_ka:
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:21 січня 2009 12:11 (UTC)

мабуть смачно:)

(Понюхати)
таке блюда - таку страву
укропу - кропу
противень - бляшку, деко
[User Picture Icon]
From:nav_ka
Date:21 січня 2009 12:17 (UTC)
(Понюхати)
Дуже смачно!
дякую за підказки!Виправила!