?

Log in

No account? Create an account
21 січень 2009 @ 16:44 Мішаний омлет
В миску вибити 3 яйця, влити 3 ложки холодного молока, ложку розтопленого вершкового масла,
всипати ложку кришеної зелені петрушки,
ложку тертого твердого сиру "Грана Падано" (чи їншого), ложку манки, дрібку мускату,
чорного молотого перцю, посолити.
Масу ретельно збити виделкою.

В пательню влити олії та положити грудку вершкового масла.
Добре розігріти та влити яєчну суміш.
Обсмажити омлет з обох сторін, перевертаючи дерев'яною лопаткою.

Омлет можна подати з квашеними овочами.

Дослід
g
kag0r:
[User Picture Icon]
From:fish_ua
Date:21 січня 2009 16:06 (UTC)
(Понюхати)
спробую. (суворо) не буде смачно - напишу!
[User Picture Icon]
From:sestra_yuliya
Date:22 січня 2009 08:03 (UTC)
(Понюхати)
а манку туди навіщо? для калорійності
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:22 січня 2009 13:32 (UTC)
(Понюхати)
не тільки:)
вона додає страві об'ємності пишності