?

Log in

No account? Create an account
29 січень 2009 @ 11:25 Гуакамоле
Авокадо вимити та протерти на-сухо.
Розрізати навпіл, видалити кісточку, за допомогою чайної ложечки вибрати з плода м'якіть та добре її перем'яти.
Вичавити до маси соку цитрини, посолити до смаку - соус готовий.
Для любителів "пікантного" можна додати до сальси гострого перцю, коляндри, порізаних шматочків помідор.
Все залежить від власних вподобань та фантазії.

 
Дослід
k
kag0r:
[User Picture Icon]
From:reflecsplint
Date:29 січня 2009 12:12 (UTC)
(Понюхати)
що таке коляндра?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:29 січня 2009 14:48 (UTC)

прянощі

(Понюхати)
From:adnis_znanskiy
Date:02 лютого 2009 04:32 (UTC)
(Понюхати)
Ще додають Tabasco або будь-який перцевий соус. Також центральноамериканський варіант пропонує використовувати лайм замість лимону.