КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Зупа квасолева

Шматок копченої свинної грудинки промити, положити в баняк, залити водою та поставити варитися.

Покраяти кубиками чищених морквину, корінчик салери та цибулину.
Спасерувати овочі на розігрітій пательні в суміші олії та вершкового масла.

Окремо відварити замочену квасолю.

Коли м'ясо почне відставати від кістки, його вийняти з баняка та розібрати на шматки.

Відварену квасолю відцідити та протерти через терку чи сито.

До баняка всипати порізану кубиками картоплю, коли вона маже звариться всипати макарони та положити лавровий лист і 5-8 горошин чорного перцю.

Під кінець всипати подрібнене мясо, перетерту квасолю, пасеровані овочі та вичавити два очищених зубки часнику.

Всипати кришеної зелені, посолити до смаку та через декілька хвилин зняти з вогню.

Страва готова.

Tags: М'ясо та лівер, Макарони, Овочі, Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 4 comments