?

Log in

No account? Create an account
03 лютий 2009 @ 18:53 Зупа квасолева
Шматок копченої свинної грудинки промити, положити в баняк, залити водою та поставити варитися.

Покраяти кубиками чищених морквину, корінчик салери та цибулину.
Спасерувати овочі на розігрітій пательні в суміші олії та вершкового масла.

Окремо відварити замочену квасолю.

Коли м'ясо почне відставати від кістки, його вийняти з баняка та розібрати на шматки.

Відварену квасолю відцідити та протерти через терку чи сито.

До баняка всипати порізану кубиками картоплю, коли вона маже звариться всипати макарони та положити лавровий лист і 5-8 горошин чорного перцю.

Під кінець всипати подрібнене мясо, перетерту квасолю, пасеровані овочі та вичавити два очищених зубки часнику.

Всипати кришеної зелені, посолити до смаку та через декілька хвилин зняти з вогню.

Страва готова.

Дослід
M
kag0r:
From:cancre
Date:04 лютого 2009 08:49 (UTC)
(Понюхати)
а підкажіть де таку свиню копчену знайти можна?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:04 лютого 2009 15:13 (UTC)
(Понюхати)
в м'ясному магазині:)
[User Picture Icon]
From:photus
Date:21 лютого 2009 19:16 (UTC)

імхо

(Понюхати)
а по-моєму макарони тут зайві
картопля+свинина+квасоля - вже досить важкувато на шлунок
але апетитно! :)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:24 лютого 2009 12:05 (UTC)

Re: імхо

(Понюхати)
Чого зайві?
Вони там самий раз.
Кожен сам собі вибирає, що до вподоби.