Смажити до затвердіння білка. Жовтки мають залишитися рідкими.
Солити тільки білок, так як на посоленому жовтку від солі утворяться білі плями.
До яєчні подається житній хліб.
Підготувати тушку тріски, обрізати плавці та видалити нутрощі. Почистити декілька морквин та цибулин. Моркву натерти на терці, цибулю дрібно…
Тушку коропа почистити, зняти луску та вирізати плавці. Порізати на порційні шматки. Листки хрону перебрати, промити, вирізати поздовжню жилку…
Почищені та порізані овочі; картоплю, моркву та часник пересипати до баняка. Влити воду та поставити на вогонь варитися. Також всипати шпарагової…
Підготувати тушку тріски, обрізати плавці та видалити нутрощі. Почистити декілька морквин та цибулин. Моркву натерти на терці, цибулю дрібно…
Тушку коропа почистити, зняти луску та вирізати плавці. Порізати на порційні шматки. Листки хрону перебрати, промити, вирізати поздовжню жилку…
Почищені та порізані овочі; картоплю, моркву та часник пересипати до баняка. Влити воду та поставити на вогонь варитися. Також всипати шпарагової…