?

Log in

No account? Create an account
05 лютий 2009 @ 11:40 Натуральна яєчня
Дослід
кагор
kag0r:
[User Picture Icon]
From:night_horseman
Date:07 лютого 2009 13:23 (UTC)
(Понюхати)
Забув добавити: правільна яєчня повинна сама випадати з пательні на тарілку. Якщо не падає - вогонь був занадто сильним.
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:07 лютого 2009 13:56 (UTC)

є ще другий варіант

(Понюхати)
ваша пательня не ТЕФАЛЬ:)
[User Picture Icon]
From:night_horseman
Date:08 лютого 2009 13:07 (UTC)

Re: є ще другий варіант

(Понюхати)
Саме так. Моя пательня з чавуна. ;))) Це може здатись диким, але мені ще не доводилось щось готувати на Тефалі. ;))) Звик до чавуна.
[User Picture Icon]
From:night_horseman
Date:08 лютого 2009 13:14 (UTC)

Re: є ще другий варіант

(Понюхати)
До речі, саме яєчню, я намагаюсь готувати на салі. Розігріти пательню; кинути трохи сала (я полубляю маленькіми шматочками); коли шкварки будуть майже готові, вогонь зменьшити на мінімум; розбити яйця; сіль так, як ти сказал; чекати; перекласти в тарілку; їсти. ;))) Готова яєчня якби то плаває на салі. Ще, буває, перед яйцями, кидаю у сало ржаний хліб кубиками - дуже смачно.

ЗІ. На фото - це Тефаль?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:11 лютого 2009 13:10 (UTC)

Укртефаль

(Понюхати)
ні, то чавуній:)