?

Log in

No account? Create an account
05 лютий 2009 @ 11:40 Натуральна яєчня
Дослід
кагор
kag0r:
[User Picture Icon]
From:night_horseman
Date:08 лютого 2009 13:23 (UTC)

Ще тріхки занудства ;)

(Понюхати)
Мій дід (він з Донецької області) завжди готував яєчню з чимось: ковбаса, шпик, бекон, тощо. Так ось у них було заведено: в такому разі, коли яєчня не "пуста", розбивати жовтки після того, як яйця кинули на пательню. Не розмішувати, а просто розбити ножем. Тобто - це не "як омлет".
Не знаєш, то окремий спосіб, чи просто виправдання необережному вибиттю яєць?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:11 лютого 2009 13:12 (UTC)

дідусь - гурме

(Понюхати)
то мабуть власні особливості відчуття смаку