КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Картопляники з начинкою із зелені та яєць

800 г картоплі відварити в підсоленій воді, остудити та очистити від лушпиння.
Картоплю розім'яти, вибити два яйця, всипати дрібку солі і чорного перцю та досипаючи потрохи борошна, замісити туге тісто.

Приготувати начинку з 3-х подрібнених варених яйєць, пучка зеленої цибулі та кропу і солі.

Відщипуючи із тіста кульки завбільшки з невелике яйце,
виробити з них тоненькі варенички на які положити по десертній ложці начинки.
Звести краї варениці докупи та зліпити їх. Приплюснути долонею виріб,
надавши йому форми подовгастої котлетки та обваляти в борошні.

Картопляники обсмажити з обох сторін на пательні в розігрітому смальці,
викладуючи спочатку швом до низу.

До начинених картопляників податься сметана чи квасне молоко.

Tags: Закуска, Овочі, Тісто, Яйця
Subscribe

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • PORCHETTA | ПОРКЕТТА

    Для приготування цієї смачної страви необхідно підготувати шматок свинної грудинки вагою біля 2 кг. Треба вибирати з м'ясних порід, які мають…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 12 comments

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • PORCHETTA | ПОРКЕТТА

    Для приготування цієї смачної страви необхідно підготувати шматок свинної грудинки вагою біля 2 кг. Треба вибирати з м'ясних порід, які мають…