?

Log in

No account? Create an account
06 лютий 2009 @ 20:14 (без теми)
Tags:
є пару питань
1. якщо в мене кілька місяців лежать у морозилці засніжані вже курячі ніжки, які на етикетці радять зберігати максимум тиждень - їх можна добре проварити і з'їсти без якихось негативних наслідків?
2. ось я люблю морквяний сік. Як зроблю його, то потім так шкода викидувать жмих. З нього можна щось цікаве робить, чи це вже всьо?
дякую
Дослід
kagus:
[User Picture Icon]
From:promonaut
Date:06 лютого 2009 19:10 (UTC)
(Понюхати)
1. Трупи геть!
2. Можна замутити штучну "рибну" ікру, десь є рецепти в мережі:)
[User Picture Icon]
From:klodius
Date:06 лютого 2009 19:45 (UTC)
(Понюхати)
Можна цей жмих пустити на оладки=)
А ще десь у мене був рецепт пирога антикризового, де фігурував такий жмих=)
[User Picture Icon]
From:jara_romawka
Date:06 лютого 2009 20:59 (UTC)
(Понюхати)
власне можна зробити морквяні деруни
[User Picture Icon]
From:brudna
Date:21 лютого 2009 11:29 (UTC)
(Понюхати)
в морозилці зіпсуватися курятина не могла... це точно.. але могла втратити свої позитивні якості... втім я ягоди в морозилці по пів року тримаю і вважаю шо вони досі корисні... якшо звісно ти ту курятину не розморожувала і не заморожувала знв тоді зьїсти в принципі можна...