?

Log in

No account? Create an account
27 лютий 2009 @ 14:41 Куряча печінка в мадері
Печінку почистити від  протоків та плівок, добре промити, просушити.
В розігріту пательню влити трохі олії, положити ложку вершкового масла, всипати кришену цибулину.
Перемішати, накрити кришкою і пасерувати цибулю до "воскової" прозорості.
Потім положити підготовлену печінку, один лавровий листок, поперчити і посолити до смаку, перемішати та тушкувати на малому вогні під кришкою.

Під кінець збільшити вогонь, влити зо три ложки вина "Мадера" та дати йому википіти.

Готову печінку подати з кулешею.

Дослід
M
kag0r:
[User Picture Icon]
From:photus
Date:27 лютого 2009 13:39 (UTC)
(Понюхати)
вах! )
[User Picture Icon]
From:albashka
Date:27 лютого 2009 15:14 (UTC)
(Понюхати)
а як готувати кулешу, пыдкажіть, будьласка!
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:27 лютого 2009 16:25 (UTC)

кулеша

(Понюхати)
в товстостінний посуд (ідеальний - з міді) влити воду, довести до кипіння, посолити, всипати тоненькою цівкою кукурудзяне борошно, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою. До води можна влити декілька ложок олії.
Вогонь збавити до мінімуму (!) та готувати під кришкою, час від часу помішуючи.
Співвідношення борошна та води - 1:1. Час приготування залежить від номеру помолу крупи - чим менший, тим бистріше готується:). Крупа "грубого" помолу готується біля 20-ти хвилин, а "тонкого" 2-3 хвилини.