КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Куряча печінка в мадері

Печінку почистити від  протоків та плівок, добре промити, просушити.
В розігріту пательню влити трохі олії, положити ложку вершкового масла, всипати кришену цибулину.
Перемішати, накрити кришкою і пасерувати цибулю до "воскової" прозорості.
Потім положити підготовлену печінку, один лавровий листок, поперчити і посолити до смаку, перемішати та тушкувати на малому вогні під кришкою.

Під кінець збільшити вогонь, влити зо три ложки вина "Мадера" та дати йому википіти.

Готову печінку подати з кулешею.

Tags: Другі страви, М'ясо та лівер
Subscribe

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • PORCHETTA | ПОРКЕТТА

    Для приготування цієї смачної страви необхідно підготувати шматок свинної грудинки вагою біля 2 кг. Треба вибирати з м'ясних порід, які мають…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments