КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Куряча печінка в мадері

Печінку почистити від  протоків та плівок, добре промити, просушити.
В розігріту пательню влити трохі олії, положити ложку вершкового масла, всипати кришену цибулину.
Перемішати, накрити кришкою і пасерувати цибулю до "воскової" прозорості.
Потім положити підготовлену печінку, один лавровий листок, поперчити і посолити до смаку, перемішати та тушкувати на малому вогні під кришкою.

Під кінець збільшити вогонь, влити зо три ложки вина "Мадера" та дати йому википіти.

Готову печінку подати з кулешею.

Tags: Другі страви, М'ясо та лівер
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments