?

Log in

No account? Create an account
02 березень 2009 @ 15:17 RAGU ALLA NAPOLETANA

Почистити, дрібно покришити невелику  цибулину, висипати до каструльки,
влити 3-4 ложки ол. олії.
Поставити на малий  вогонь та спасерувати під кришкой.
Далі влити декілька  ложок червоного столового вина, коли випариться - всипати меленої телятини та смужку бекону порізану на маленькі шматочки,  посолити, поперчити, всипати дрібку орігано, декілька ложок кришеної  зелені петрушки, лавровий листок та перемішати.
Тушкувати під кришкою до готовності м'яса.

Влити  томатний концентрат чи густий томатний сік, має покрити м'ясо.
Перемішати та готувати ще малому вогні протягом години, час від часу помішуючи дерев'яною лопаткою.
Відварити макарони (rigatonni) в підсоленій воді.

При подачі до столу, в тарілку положити відварені макарони, зверху виложити соус, посипати тертим твердим сиром ("Грана Падано" чи "Парміджано", "Пекоріно").
Дослід
k
kag0r:
[User Picture Icon]
From:yulia_martynova
Date:02 березня 2009 14:07 (UTC)
(Понюхати)
уф, в мене є все: і рігатоні і грана падано :))

як же я люблю пасту :)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:02 березня 2009 15:12 (UTC)
(Понюхати)
отож AVANTI!