КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

RAGU ALLA NAPOLETANA


Почистити, дрібно покришити невелику  цибулину, висипати до каструльки,
влити 3-4 ложки ол. олії.
Поставити на малий  вогонь та спасерувати під кришкой.
Далі влити декілька  ложок червоного столового вина, коли випариться - всипати меленої телятини та смужку бекону порізану на маленькі шматочки,  посолити, поперчити, всипати дрібку орігано, декілька ложок кришеної  зелені петрушки, лавровий листок та перемішати.
Тушкувати під кришкою до готовності м'яса.

Влити  томатний концентрат чи густий томатний сік, має покрити м'ясо.
Перемішати та готувати ще малому вогні протягом години, час від часу помішуючи дерев'яною лопаткою.
Відварити макарони (rigatonni) в підсоленій воді.

При подачі до столу, в тарілку положити відварені макарони, зверху виложити соус, посипати тертим твердим сиром ("Грана Падано" чи "Парміджано", "Пекоріно").
Tags: М'ясо та лівер, Макарони, Сир
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments