КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Штрудель

Штрудель яблучний
 
*Необхідно
-2,5 склянки борошна
-2 яйця
-олія
-масло вершкове
- молока
-1 кг яблук
-кориця мелена, сіль, цукор, цукор-пудра
*Приготування
З борошна, яєць, 2 ложок цукру, 3 ложок олії,
 дрібки солі замісити не дуже туге тісто,
 доливаючи теплого молока.
Тісто винесте  в прохолодне місце на 20 хвилин,
 накривши полотниною.
Тим часом очистити яблука, видалити серединки,
 потерти на грубій терці, всипати 5 ложок цукру
 та 1 ч. ложку меленої кориці, додати 4 ложки
 вершкового масла і тушкувати на малому вогні 10 хвилин.
По закінченню відкинути на друшляк, щоб стекла вся рідина.
Тісто розкатати в тонкий лист, положити на рушник
 та розтянути обережно за кінці руками,
так щоб він став якомого тонкішим. 
Змастити розтопленим вершовим маслом,
порізати на полоси,виложити начинку та завернути в рулет.
 
Порізати на порційні шматки, виложити в
 бляшку, попередньо змащену олією.
Випікати в духовці 30 хвилин при температурі 200*С.
Готові посипати цукровою пудрою.
 
Tags: Тісто
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments