?

Log in

No account? Create an account
13 березень 2009 @ 09:37 Овочевий вінігрет

Відварити картоплю, моркву та столовий буряк. Окремо відварити квасолю.
Овочі почистити та порізати кубиком, також порізати солений огірок та очищену ріпчасту цибулю. До нарізаного столового буряка треба влити небагато олії  та перемішати - ця процедура збереже натуральне забарвлення решти складників страви.
Все разом змішати, додати квашену капусту, квасолю, поперчити та посолити, заправити нерафінованою  соняшниковою олією.
Перед подачею до столу, охолодити.
Дослід
кагор
kag0r:
[User Picture Icon]
From:sestra_yuliya
Date:13 березня 2009 08:51 (UTC)
(Понюхати)
є маленький секрет- спершу помастити олією буряк і залишити його так,щоб постояв хвилин 5-10. а тоді вже додати решту овочів. так інші овочі збережуть свій колір, а не будуть буряково-червоними
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:13 березня 2009 09:26 (UTC)

тєхнологія

(Понюхати)
це не секрет, бо я так само роблю:))
[User Picture Icon]
From:sestra_yuliya
Date:13 березня 2009 09:30 (UTC)

Re: тєхнологія

(Понюхати)
ага, робите, а нам секрети не видаєте:-)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:13 березня 2009 12:39 (UTC)

Re: тєхнологія

(Понюхати)
тепер прийдеться:))