КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Овочевий вінігрет


Відварити картоплю, моркву та столовий буряк. Окремо відварити квасолю.
Овочі почистити та порізати кубиком, також порізати солений огірок та очищену ріпчасту цибулю. До нарізаного столового буряка треба влити небагато олії  та перемішати - ця процедура збереже натуральне забарвлення решти складників страви.
Все разом змішати, додати квашену капусту, квасолю, поперчити та посолити, заправити нерафінованою  соняшниковою олією.
Перед подачею до столу, охолодити.
Tags: Закуска, Овочі, Олія
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 4 comments