КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Кебабчики

Для приготування необхідно змолоти дві рівних частини не дуже жирної свинини та телячої м'якоті.
До м'яса натерти на дрібній терці очищену цибулину, всипати по ч. ложці сухого майорану і м'яти,
поперчити та посолити до смаку.
Масу ретельно вимісити, вона має відставати від рук. Потім її треба помістити до холодильника на пів-години та охолодити.

Дерев'яні шпажки змастити олією.
Масу поділити на рівні частини, з кожної сформувати кулю, яку проколоти шпажкою.
Руками надати форми подовгастої ковбаски.

В пательні розігріти суміш олії з вершковим маслом та обсмажити в ній кебабчики рівномірно зі всіх сторін.

До кебабчиків подають відварений рис та овочі.

Tags: Другі страви, Крупи, М'ясо та лівер
Subscribe

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • PORCHETTA | ПОРКЕТТА

    Для приготування цієї смачної страви необхідно підготувати шматок свинної грудинки вагою біля 2 кг. Треба вибирати з м'ясних порід, які мають…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments