?

Log in

No account? Create an account
18 березень 2009 @ 17:59 Риба з овочами "Смакота"
Тушку мерлузи (тріски) промити, положити в каструлю, влити води та поставити на вогонь.  
 Як закипить, зняти піну та вкинути 6-8 горошин чорного  перцю і лавровий листок. Варити до готовності.
Окремо почистити  морквину, порізати кубиком та відварити разом з декількома ложками зеленого горошку.
Відварену та вистиглу рибу розібрати на невеликі шматочки, переложити в салатну миску, всипати до неї відварені овочі, ложку маринованих оливок, також всипати кришеної зелені петрушки, посолити та заправити соком лимона і нерафінованою (!) соняшниковою олією.

 

і буде вам смачно
Дослід
кагор
kag0r:
[User Picture Icon]
From:yulia_martynova
Date:18 березня 2009 17:48 (UTC)
(Понюхати)
і буде нам не лише смачно, але й корисно :))
[User Picture Icon]
From:photus
Date:18 березня 2009 17:55 (UTC)
(Понюхати)
рибна юшка без ..юшки! :))
[User Picture Icon]
From:yulia_martynova
Date:18 березня 2009 18:33 (UTC)
(Понюхати)
ага, до речі, ще й юшка окремо є, на якій можна супчик зварити :))
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:19 березня 2009 15:52 (UTC)
(Понюхати)
авжеж:)