КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Риба з овочами "Смакота"

Тушку мерлузи (тріски) промити, положити в каструлю, влити води та поставити на вогонь.  
 Як закипить, зняти піну та вкинути 6-8 горошин чорного  перцю і лавровий листок. Варити до готовності.
Окремо почистити  морквину, порізати кубиком та відварити разом з декількома ложками зеленого горошку.
Відварену та вистиглу рибу розібрати на невеликі шматочки, переложити в салатну миску, всипати до неї відварені овочі, ложку маринованих оливок, також всипати кришеної зелені петрушки, посолити та заправити соком лимона і нерафінованою (!) соняшниковою олією.

 

і буде вам смачно
Tags: Закуска, Овочі, Риба та морепродукти
Subscribe

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • PORCHETTA | ПОРКЕТТА

    Для приготування цієї смачної страви необхідно підготувати шматок свинної грудинки вагою біля 2 кг. Треба вибирати з м'ясних порід, які мають…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 4 comments