КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Опеньки на молоці

В каструльку вкинути сало, порізане дрібними шматочками та розтопити.
Почистити та дрібно покришити одну цибулину і висипати до розтопленого сала.
Добавити грудку вершкового масла для аромату.
Цибулю спасерувати на малому вогні.

Попередньо відварені опеньки дрібно покришити та всипати до цибулі.
Тушкувати під кришкою зо 5 хвилин, помішуючи.

Потім гриби залити теплим кип'яченим молоком, щоби покрило.
Вкинути лавровий листок, 4-6 горошин перцю та дрібку мускату.
Готувати на малому вогні 10 хвилин.

В невеликій мисці змішати ложку борошна з двома ложками сметани кімнатної температури.

Вилити її до грибів, розмішати та посолити до смаку.
Дати покипіти 5 хвилин та зняти з вогню.

Смачного.
Tags: Гриби, Закуска
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments