yusmal (yusmal) wrote in ua_kyxap,
yusmal
yusmal
ua_kyxap

Маю питання

1. От, зрозуміло, що запікати будь-що з сиром і майонезом - це фе (до речі, я не проти майонезу, як такого, навіть за, але от оце запікання мене завжди нервує в маминій кулінарії, вона весь час намагається всьо залити майонезом і зверху накласти сиру:(). А якщо рибу (скумбрію), попередньо вимочену в лаврушці, солі та травах, покласти на фольгу, посипати гірчицею (немеленою, бо я так люблю), перцем, карі і ще чим там, тоді туди ще картоплі, кубиками нарізаної і цибулі (не багато), а ще скрапнути лимоном, загорнути і запекти - то це комільфо чи нє? Згодиться для романтичної вечері чи знов нє? :(
2. От я, як хімік, знаю, чого іде така боротьба з рафінованою олією. Але я, як хімік, ще дещо знаю, тому користуюся нею. Поясніть мені, чому ви з нею так боретеся? Тобто, аргументуйте, плз, тільки без лінків, своїми словами, чому я, домашній горе-кулінар не повинна користуватися рафінованою олією, а нерафінована така неймовірно корисна? (Я то мушу знати, щоб аргументовано статтю написати)
Tags: Різне
Subscribe

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • PORCHETTA | ПОРКЕТТА

    Для приготування цієї смачної страви необхідно підготувати шматок свинної грудинки вагою біля 2 кг. Треба вибирати з м'ясних порід, які мають…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 7 comments