КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Нутріціологія

Tags: Різне
Subscribe

  • PORCHETTA | ПОРКЕТТА

    Для приготування цієї смачної страви необхідно підготувати шматок свинної грудинки вагою біля 2 кг. Треба вибирати з м'ясних порід, які мають…

  • Сальсіче та овочі

    Підготувати сальсіч. Покраяти на невеликі шматки та вкинути до чавунця. Влити олії та обсмажити до шкоринки. Далі всипати кришеної цибулі та…

  • Тріска та шпарагівка

    Підготувати тушку тріски, обрізати плавці та видалити нутрощі. Почистити декілька морквин та цибулин. Моркву натерти на терці, цибулю дрібно…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments