КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Часникові стрілки мариновані

У молодого часника обрізати зелені вершки, промити та залити холодною водою на декілька годин.

Тим часом приготувати маринад; 1л води закип'ятити, влити 1 ложку 9% оцту, всипати 1 ч. цукру, 4 ложки солі, 6-8 горошин чорного та 1-2 англійського перцю, лавровий листок та залишити охолоджуватися.

Замочені стрілки ошпарити в окропі протягом 2-х хвилин. Вистиглі переложити в 1,5л банку, залити холодним маринадом, має повністю покрити часник, Банку накрити марлею.

Помістити банку в темне місце  для сквашування.
Через три тижні стрілки готові до вживання.



 
Tags: Закуска, Овочі
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 4 comments