КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Ірчин борщ

Телячу поребрину почистити, порізати на шматочки та промити.

Положити до баняка та поставити варитися.
Окремо поставити варитися столовий буряк. До каструльки влити ложку оцту - це збереже його яскравий колір.

В розігрітій пательні розтопити ложку смальцю та спасерувати дрібно покришену цибулину.

Декілька томатів залити окропом на пару хвилин, потім під струменем холодної води обібрати з них шкірку.

Порізати їх на чвертки та перетерти на терці.

Помідорову масу вилити до пасерованої цибулі та тушкувати протягом 10 хвилин на малому вогні.

Почистити та порізати овочі ; картоплю, моркву, коріння петрушки та салери.

Варений буряк очистити від шкірки та натерти на "грубій" терці.

Крои м'ясо звариться, всипати в баняк порізані овочі, лавровий листок, 6-8 зерен чорного та 2 англійського.


Нашаткувати одну капустину, попередньо видаливши качанчик.

До засмажки всипати тертий буряк, ложку цукру та перемішати.

Через 3 - 5 хвилин після овочів всипати шатковану капусту.

Коли капуста та овочі зваряться, всипати засмажку.

Довести до кипіння, всипати кришеної зелені кропу, петрушки та цибулі, посолити до смаку.

Борщ зняти з вогню. Перед подачею він має настоятися не менш ніж пів - години.
В тарілку кладуть шматок м'яса, вливають борщ та кладуть ложку сметани.


Смачного!
 
Tags: М'ясо та лівер, Овочі, Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 13 comments