КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Лосось, овочі та макарони

Почищену морквину натерти на терці соломкою, цуккіні порізати тоненькими плястерками.

Розігріти в пательні декілька ложок ол. олії та обсмажити на ній зубчик часнику, потім його видалити.

Всипати покришені овочі та спасерувати їх на малому вогні.

Тим часом в підсоленому окропі відварити макарони.

До пасерованих овочів всипати краяні шматочки копченого лосося, поставити пательню на вогонь.

Всипати відварені макарони, ложку кришеної зелені петрушки, посолити та перемішати, зняти з вогню.

Одразу подавати до столу, посипавши страву тертим "Пекоріно" (чи другим твердим сиром).

 
Tags: Другі страви, Макарони, Овочі, Риба та морепродукти
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments