?

Log in

No account? Create an account
11 липень 2009 @ 18:23 Сметанковий торт
Просіяти 2 склянки борошна, влити до нього 1 склянку сметани, всипати 1 склянку цукру та 1 ч. ложку поташу погашеного оцтом.
Замісити туге тісто.

Розділити його на 4 - 5 кусків, з яких розтачати коржі.

Їх виложити в підготовлену форму та випікати в розігрітій до 180*С духовці протягом 15-20 хв..



500 мл сметани змішати з 0.5 склянки цукрової пудри та добре розмішати, перемастити цією сумішшю коржі.
Зверху торт змастити шоколадом, розтопленим на паровій бані та
змішаним з невеликою кількістю желатину. Потовкти лісових горішків та посипати зверху.
Дослід
M
kag0r: