КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Яєчня - пашот

В невеликій каструлі довести воду до кипіння, всипати 1 ч. ложку солі, влити 1 ложку оцту та збавити вогонь до мінімуму.
Обережно вибити та влити в окріп свіже яйце.

Має поваритися декілька хвилин до утворення "білого мішечка", згортання білка.
Потім обережно за допомогою шумівки зварене яйце вийняти та помістити в іншу каструлю з холодною водою.

Охолоджене яйце виложити на тарілку, полити розтопленим вершковим маслом, посипати посіченим кропом та посолити до смаку.

 
Tags: Вершкове масло, Закуска, Яйця
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 11 comments