Потім під струменцем холодної води очистити їх від шкірки та порізати на кубики.
Мангольд промити, дати воді стекти та дрібно покришити.
В каструльку влити 3 - 4 ложки ол. олії, порізати туди зубчик часнику тоненькими плястерками, всипати подрібнені помідори та поставити на малий вогонь.
Має тушкуватися під кришкою не менш як пів-години, час від часу помішуючи деревяною лопаткою.
Далі всипати пів-склянки молодої квасолі, порізаний мангольд, вкинути маленький лавровий листочок, залити окропом та поставити на вогонь, готувати до готовності квасолі.
Наступним кроком є додавання макаронів (ditalini rigati), вони мають готуватися ще біля 10 - ти хвилин.
По закінченню страву посолити до смаку.
До столу подають, притрусивши тертим твердим сиром.