?

Log in

No account? Create an account
18 серпень 2009 @ 14:23 Bieta e fagioli con pasta
Декілька помідор промити, зробити на них хрестоподібні надрізи та ошпарити в окропі.
Потім під струменцем холодної води очистити їх від шкірки та порізати на кубики.

Мангольд промити, дати воді стекти та дрібно покришити.

В каструльку влити 3 - 4 ложки ол. олії, порізати туди зубчик часнику тоненькими плястерками, всипати подрібнені помідори та поставити на малий вогонь.
Має тушкуватися під кришкою не менш як пів-години, час від часу помішуючи деревяною лопаткою.

Далі всипати пів-склянки молодої квасолі, порізаний мангольд, вкинути маленький лавровий листочок, залити окропом та поставити на вогонь, готувати до готовності квасолі. 

Наступним кроком є додавання макаронів (ditalini rigati), вони мають готуватися ще біля 10 - ти хвилин.
По закінченню страву посолити до смаку.

До столу подають, притрусивши тертим твердим сиром.

Дослід
k
kag0r:
[User Picture Icon]
From:galari
Date:18 серпня 2009 16:30 (UTC)
(Понюхати)
а що таке Мангольд?
From:d_panas
Date:18 серпня 2009 19:37 (UTC)
(Понюхати)
Усугублю попереднє питання - тьотя, а ви хто?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:19 серпня 2009 14:32 (UTC)

салатний буряк

(Понюхати)
Мангольд це листовий буряк, з малорозвинутим коренем.
В їжу використовують черешки та листя рослини.

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D0%B4
[User Picture Icon]
From:zoryana_lvivska
Date:07 грудня 2009 16:04 (UTC)
(Понюхати)
я люблю мангольд! М"яса не їм, тому харчуюсь усякими там зеленюшками))) а в цій рослинці якраз багато заліза-саме те, що потрібно вегетаріанцю! І рецептик нічого так собі, для родини саме те!

[User Picture Icon]
From:propovednick
Date:08 квітня 2018 20:22 (UTC)

Де ви його берете?

(Понюхати)
Самі вирощуюте?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:09 квітня 2018 05:18 (UTC)

RE: Де ви його берете?

(Понюхати)
Сам вирощував.