КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Bieta e fagioli con pasta

Декілька помідор промити, зробити на них хрестоподібні надрізи та ошпарити в окропі.
Потім під струменцем холодної води очистити їх від шкірки та порізати на кубики.

Мангольд промити, дати воді стекти та дрібно покришити.

В каструльку влити 3 - 4 ложки ол. олії, порізати туди зубчик часнику тоненькими плястерками, всипати подрібнені помідори та поставити на малий вогонь.
Має тушкуватися під кришкою не менш як пів-години, час від часу помішуючи деревяною лопаткою.

Далі всипати пів-склянки молодої квасолі, порізаний мангольд, вкинути маленький лавровий листочок, залити окропом та поставити на вогонь, готувати до готовності квасолі. 

Наступним кроком є додавання макаронів (ditalini rigati), вони мають готуватися ще біля 10 - ти хвилин.
По закінченню страву посолити до смаку.

До столу подають, притрусивши тертим твердим сиром.

Tags: Макарони, Овочі, Перші страви, Сир
Subscribe

Recent Posts from This Community

  • Ошийок сиров'ялений | Capocollo

    Для приготування необхідно вибрати свинний ошийок. Його необхідно засолити. Для цього треба підібрати необхідний посуд. Для соління необхідна…

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 6 comments