КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Запіканка з брокколі

Головку капусти розділити на китиці.

Промити та відварити в підсоленій воді.



В миску вибити три яйця, влити 50мл молока, ложку олії та добре розколотити.

Натерти твердого сиру.
Всипати відварену капусту, поперчити (білий перець) та посолити до смаку.
Пересипати масу у змащену вершковим маслом керамічну форму.

Помістити її у попередньо розігріту до 180*С духовку.

Випікати біля 30-ти хвилин до утворення золотистої шкоринки.



 
Tags: Закуска, Овочі, Сир, Яйця
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 6 comments